БИТОЛА ЗАКИТЕНА ОД МАКЕДОНСКИ ЗНАМИЊА: Стоп за двојазичност и редефинирање

  • March 5, 2017

Веќе седми ден Битола дава силна поддршка на граѓанската иницијатива „За Заедничка Македонија“.

w-640x360

Од Широк Сокак закитен со венец од македонски знамиња се праќа порака за унитарна Македонија. Битолчани јасно кажаа стоп за двојазичноста и за редефинирање на државата.

w1

w2

w3

w4

w5

w6

w7

w8

w9

w10

w11

w12

w13

w14

w15

w16

w17

w18

w19

Претходно «
Следно »