Битолчани до Заев : ЖИВОТ ТИ НЕ ДОНЕСЕ, МАКЕДОНИЈА ВО БЕЗДНА ЈА ОДНЕСЕ

  • May 11, 2018
  • Коментари

Битолчани на влезот во градот Битола, со транспарент му парачаа на Зоран Заев дека ветениот „живот не го донесе и Македонија во бездна ја однесе“.
Ова не е прв случај на кој граѓаните на ваков начин укажуваат незадоволство кон власта за лошите политики кои се спроведуваат и неостварување на ветувањата кои им беа дадени за време на изборниот период.


Пред неколку дена Зоран Заев не доби добредојде и од тетовчаните кои го пречекаа на влезот на градот со натпис, „терористи за советници, бранители на споменици“ .

Претходно «
Следно »