БИШЕВАЦ НЕ ВЕРУВА ДЕКА ЗАЕВ ГО ПPИJABИЛ PEKETOT: Ако тоа се случило ќе имаше белешка која премиерот досега 6 пати ќе ја покажеше

  • December 4, 2019

Новинарот и поранешен пратеник на СДСМ, Сафет Бишевац во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија истакна дека Зоран Милевски кој денес доби 3 години затвор се сретнал повеќе пати со премиерот, а тоа и самиот Зоран Заев го призна. Говорејќи за случајот „Рекет“, Бишевац ирази сомнеж дека Заев го пријавил рекетот бидејќи ако тоа се случило ќе имало белешка која што Заев досега повеќе пати јавно би ја покажал за да си го обели образот.

-Бил овој што денеска доби 3 години неколку пати бил и разговарал во кабинетот на премиерот како застапник на странски фирми. Ама тоа е изговорот. Еве и премиерот го пријавил рекетот, ама нема никаде белешка, има „белешки“ ама кога ќе кажам јас дека има белешки. Валјда мора да има белешка кај Русковска, ама нема. Не ја покажува никој. Инаку до сега 6 пати ќе ја покажеше Зоран Заев. Ако сте поднеле вие добивате белешка. Се знае тоа како се пријавува, не е тоа по телефон Русковска да ти пријавам, вели Бишевац.

Претходно «
Следно »