БОБА ЖИБОИНОВИЌ ШОКИРАШЕ: Брена пие повеќе од мене

  • January 6, 2017
  • Коментари

Слободан Боба Живоиновиќ, сопруг на музичката ѕвезда Лепа Брена и некогашен тениски ас, во семејната куќа на Бежаниска Коса прави вински подрум.

boba

Ова хедонистичко здание, каков што е и Боба, се уште не е готово.

Боба, како што кажува, подрумот го адаптирал за сопствени потреби и во него се наоѓаат вина од неговата колекција, но и вина од сите земји каде што патувал со пејачката и нивните синови. Боба во едно интервју изјавил дека знаел да потроши и по неколку илјади долари за шише добро вино.

Боба на прашањето дали подрумот е заклучен, со оглед на тоа дека тројцата синови постојано собираат друштво низ насмевка вели: Подрумот не е заклучен иако Брена пие повеќе од мене. Во куќата често имаме журки, но имаме и доволни количества вино. Познато е дека кај нас се подготвува добра храна, а со неа мора да се изнесат и добри вина – рекол Боба.

Претходно «
Следно »