БОГОЕВСКИ ПОЧНАЛ ДА ПРАКТИКУВА ЉУБОВ ВО РИКВЕРЦ? Тој е толку добар стручњак за безбедност што не можел ни сопствениот газ да го обезбеди

  • November 8, 2016
  • Коментари

Новинарот Миленко Неделковски на својот Фејсбук профил напиша коментар за активистот на Шарената револуција и кандидат за пратеник од СДСМ, Павле Богоевски кој се претставува како експерт за безбедност, вработен во Центарот за поддршка на ЛБГТ заедницата, нагласувајќи дека „тој е толку добар стручњак за безбедност што не можел ниту својот сопствен газ да го обезбеди“
nedelkovski-bogoevski
„За новата пратеничка Павлинка, вака стојат работите:
Како стручњак за безбедност, ја предава таа материја. Но од образовната институција е набркан.
За да обезбеди егзистенција се вработува во ЛГБТ заедницата за истата тематика – безебедност.
Е, сеа, толку добар стручњак за безбедност бил што неможел ниту својот сопствен газ да го обезбеди. Па после еднашка или два пати од што не се станува педер, станува страствен хомосексуалец.
Љубовта кон рикверц љубовта оди дотаму што својот љубовник си го носи дома кај жената му и двете дечиња.
Во моментов е во процедура да бара развод, оти сака да продолжи да си живее со љубавникот“.
milenko-fb-bogoevski

Претходно «
Следно »