December 8, 2021, 11:41 pm

БОГОЕВ ПРОТИВ ЈАНИ МАКРАДУЛИ: Богоев, за „загадениот воздух“ во Карпош ќе се обратите на друго место!

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Веќе со месеци во Карпош владеачката партија потпомогната од своите сателит невладини организации, води црна кампања, без притоа да презентираат никакви докази, обвинувајќи ја општината за загадување на амбиенталниот воздух. Секако, ова е неточно и само уште една конструкција на СДС, но никој од нив досега не се сети да го праша вистинскиот човек за вистината во врска со воздухот во Карпош

Заменик-министерот за животна средина, на кој по се изгледа сите заборавија, сеуште се нема произнесено за обвинувањата на сателит-(не)владините на СДС, но и на „ветувањата“ на Стефан Богоев дека ќе донесел почист воздух во општината.

Претседателот на градската организација на ГРОМ, Александар Трајановски, реплицираше на „ветувањето“ на Богоев дека ќе „донесел“ почист воздух.

4 КОМЕНТАРИ

Latest News

Маричиќ: „Дивo Насеље“, „Moнструм“, „Алфа“ и „Малиот Алмир“ се предметите за кои се договорија Заeв и Гаши

„Диво Насеље“, „Монструм“, „Алфа“ (за убиството на полицаец од единицата „Алфа“ кај ПМФ во Скопје) и „Малиот Алмир“ се...

More Articles Like This