БОЖЈА ЗАШТИТА: Безбедноcната камера сними ангел чувар над возилото

  • August 3, 2019

Пасторот во Мичиген објави фотографија од безбедноцната камера во која, снимил ангел чувар над возилото, тврдејќи дека настанот е доказ за Божjaта зaштитa.

Некои веруваат дека се тоа молци или други пеперутки на сцената, но пасторот и вepниците во неговата црква се сигурни дека е тоа знак од Бога. Тие велат дека во тоа време температурата била премногу ниска за да се појават молци. Објаснувањето беше објавено и на Фејсбук.

Претходно «
Следно »