БОКИ: Точно е дека кај мене дома доаѓаа политичари, судии и обвинители

Бојан Јовановски на завршните зборови го потврди она што се шпекулираше дека во неговиот дом чести гости биле итакнати личности од светот на политиката, естрадата и судството.

Политичари, судии и обвинители ми доаѓаа дома. Точно е тоа што го кажа мојата куќна помошничка-рече Боки.

Куќната помошничка на Бојан Јовановски Драгана Колевска лани во декември сведочеше дека во неговиот дом во населбата Орман доаѓале Радмила Шекеринска, Александар Кирацовски, Стефан Богоев, Венко Филипче, Катица Јанева, Јордан Камчев, Зоран Милевски-Кичеец, Сергеј Варошлија и многу други.