БОРИС ДАМОВСКИ ГО ОБЈАВИ БРОЈЧАНИКОТ НА ЗАЕВ: ,,Лaжeв”

  • May 27, 2019

Режисерот Борис Дамовски ја објави верзијата на бројчаникот која што тој смета дека треба да ја направи премиерот Заев.

Премиерот најави дека на бројчаникот ќе бидат објавувани сумите кои власта ќе ги враќа во буџетот од украдените пари на предходната влада.

Во отсуство на таков бројчаник, Дамовски дава идеја каков бројчаник да стави Заев.

Претходно «
Следно »