БОРКО НЕ СЕ ОТКАЖУВА ОД ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНИЈА: И пред напреварот со Исланд го направи познатиот знак

  • January 17, 2019

Министерот за одбрана, голманот на македонската ракометна репрезентација не се откажува од идејата за обединета Македонија. Тој и за време на исполнувањето на националната химна пред денешниот меч со Исланд го направи препознатливиот знак.

Претходно «
Следно »