БОСАНСКИТЕ ТВИТЕРЏИИ СО ПОДДРШКА ЗА МАКЕДОНИЈА: Макеоднија никогаш нема да биде „Μακεδονία“!

  • February 5, 2018
  • Коментари

Босанските твитерџии влегоа во отворен судир со грчките, откако на социјалната мрежа Твитер отворено застанаа во одбрана на ставот дека Р.Македонија не треба да го промени името, и дека Грција не е во право 

 

Последен во серијата на твитови е и оној на еден од највлијателните твитерџии во Босна и Херцеговина, кој објавува под псевдонимот „Босански Буквалиста“.

Тој во својот твит пишува:
„Македонија никогаш нема да биде Μακεδονία“

Претходно «
Следно »