#БОЈКОТИРАМ: Иста шема како на 19-ти, луѓе од амбасада убедуваат пратеници да гласаат за Северна!

  • January 10, 2019

Твитер профилот на движењето  #Бојкотирам открива дека и денеска во Собранието се повторува драмата од 19 октомври кога пратенички беа под притисок убедувани да гласаат за промена на името.

#Бојкотирам не открива за кои тројца пратеници се работи сега.

Претходно «
Следно »