Брза помош прегази пациент

  • January 18, 2017

Во населбата Пејовац кај Трстеник синоќа возило на Брза помош прегазило пациент на кого требало да му се укаже помош.

sjghjksadgjksadjkghsadjkg

На повик на граѓаните, екипата на Брзата помош тргнала на терен како би укажала помош на постар маж кој лежел на снег.

Поради лошото осветлување во населбата возачот не го видел пациентот и го прегазил.

Извлекувањето на телото на мажот траело долго, затоа што возачот морал да зема дигалка за да го крене возилото.

Неофицијално прегазениот маж бил во алкохолизирана состојба.

Полицијата се уште се нема огласено за овој инцидент.

Претходно «
Следно »