,,БРОДОЛОМ“ НА ЗАЕВ И СДСМ ВО ОХРИД: Вистинска брука пред министерот за Европа при германското МНР-Античкиот театар празен

  • September 14, 2018
  • Коментари

Се погласни се коснтатациите на аналитичарите дека референдумот во Охрид е пред колапс, и дека власта ќе мора или да прави фалсификат или да се соочи со фијаско во градот Охрид.
Вистинска брука пред министерот за Европа при германското МНР, Михаел Рот, пишува Охрид1.

На Антилки Театар во Охрид како дел од кампњата за референдумот имаше дебата на која присуствува минситерот за надворешни работи Никола Димитров, Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Јани Макрадули, како и германскиот министер за Европа Михаел Рот.

Античкиот театар е празен, а во публиката седат вработени во општинската админситрација кои стојат и глумат публика.

ФИЈАСКО НА КАМПАЊАТА – Никој не дојде на дебатата за референдумот на Антички

ФИЈАСКО НА КАМПАЊАТА – Никој не дојде на дебатата за референдумот на АнтичкиБРУКА пред министерот за Европа при германското МНР, Михаел РотНа Антилки Театар во Охрид во моментов како дел од кампњата за референдумот тече дебата на која присуствува минситерот за надворешни работи Никола Димитров, Градоначалникот на Охрид Јован Стојаноски, Јани Макрадули, како и германскиот министер за Европа Михаел Рот.Античкиот театар е празен, а во публиката седат вработени во општинската админситрација кои стојат и глумат публика.Се погласни се коснтатациите на аналитичарите дека референдумот во Охрид е пред колапс, и дека власта ќе мора или да прави фалсификат или да се соочи со фијаско во градот Охрид.

Posted by Ohrid 1 on Friday, 14 September 2018

Претходно «
Следно »