БРОЈКАТА РАСТЕ: Во земјава 10.414 лица во caмоизолациja

  • March 26, 2020
  • Коментари

Бројот на лица во самоизолација достигна 10.414, дознава Алсат. Според информацииште што ги добивме, мерката не ја почитувале 149 лица.

Преку ноќта полицискиот час го прекршиле 300 лица, од кои 138 биле спроведени во полициска станица.

Претходно «