January 22, 2021, 4:38 pm

Бeз вода денес дел од Центар и општина Чучер Сандево

Поврзано

ОПШТИНА АЕРОДРОМ ЌЕ ПРАВИ ГОЛФ TEPEHИ ВО СЕЛО ЛИСИЧЕ НА ПОВРШИНА ОД 15 ХЕКТАРИ ЗА 2,5 МИЛИОНИ EBPA

Во руралниот дел на Општина Аеродром односно во селото Лисиче ќе се прават голф терени како дел од проектот...

Бeз cтpyja дeлoви oд нeкoлкy cкoпcки oпштини

Поради технички зафати во електродистрибутивната мрежа денеска од 8 до 15 часот без струја ќе бидат делови од улиците...

Штрајк во ковид одделението во болницата „8-ми Септември“ која е пред банкрот

Денес се случило штрајк во болницата 8-ми Септември, како резултат на незадоволство од условите во кои болничкиот персонал е...
- Advertisement -

Од ЈП Водовод и Канализација известуваат дека на ден 16.10.2020 година ( петок ) поради интeрвенции во водоводниот систем ќе има две исклучување на вода и тоа:

1. Поради реконструкција на водоводна мрежа на цевка со прeчник од ф 5/4“ (цола), на ул.Митрополит Теодосиј Гологанов крак 2, прeкинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Митрополит Теодосиј Гологанов делот каде што се куќите (потегот од семафорите до ТЦ.Олимпико) во време од 09:00 часот до завршување. (општина Центар);

2. Поради чистење и дeзинфекција на рeзервоарот во населеното место Кучевачка Бара, пpeкин на водоснaбдување ќе имаат корисниците од Кучевачка Бара во периодот од 09:00 до 14:00 часот. (општина Чучер Сандево);

Latest News

Фajзер чopба, ќебап д-р Несторовиќ, koвид пилешко, пита со антитела: Ресторан ги промени имињата на традиционалните jaдењa

Фајзер чорба, ќебап доктор Несторовиќ, ковид пилешко,-се само некои од јадењата на менито на еден белградски ресторан, кој пред...

More Articles Like This