October 21, 2021, 11:49 am

Бeз eлeктpичнa eнepгиja викeндoв нeкoлкy cкoпски oпштини

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија викендов ќе бидат дел од корисниците во неколку скопски општини.

Без струја в сабота од 08:00 до 10:00 часот ќе бидат корисниците од селата Љубин, Долно и Горно Свиларе, Рашче, Бојане, Радуша, Дворце, и Кондово, во општина Сарај и Кучково и дел од село Волково во општина Ѓорче Петров.

Прекин на електричната енергија в недела од 04:00 до 06:00 часот ќе имаат корисниците од населба Шуто Оризари. Во истиот период без струја ќе бидат и корисниците од населба Топаана, Чаир и Топанско Поле во општина Чаир, како и населба Скопје-Север, Бутел 1, Бутел 2, Расадник, населба Кучевишка Бара, Визбегово и Индустриска Зона-Визбегово, во општина Бутел.

Latest News

ДОМ нema да ги повика своите гласачи да гласаат за CДCM

Маја Морачанин, претседателка на партијата ДОМ, во денешното издание на „Утрински брифинг“ истакна дека во вториот круг нема да...

More Articles Like This