ВАКА СЕ „ПАЗАРАТ“ ГЛАСОВИ: Министерството за одбрана денеска објави Јавен оглас за прием на професионални вojници

  • November 13, 2019
  • Коментари

Министерството за одбрана денеска објави Јавен оглас за прием на нови 125 професионални вojници на служба во Apмијата на Република Македонија.

Подетални информации во однос на Јавниот оглас може да се најдат на веб страната на Министерството за одбрана www.mod.gov.mk. Рокот за пријавување е 15 дена.

Претходно «
Следно »