ВАКВО НЕШТО НЕ СЕ ГЛЕДА СЕКОЈ ДЕН: Масовна тепачка на тешки криминалци во еден од најстрогите затвори

  • January 10, 2017

 Во оваа тепачка пет затвореници се тешко повредени. А оваа масовна тепачка се случила во еден затвор со супер максимална сигурност во Чикафо. Оваа борба на криминалците е снимена со сигурносни камери, а некои затвореници при борбата користеле и импровизирано ладно оружје.

 

Претходно «
Следно »