ВЕВЧАНЦИ ГО СТАВИЈА КРСТО МУКОСКИ НА БУНИШТЕ: Не во Белград, на Марс ќе треба да се сели

  • February 14, 2020
  • Коментари

Во текот на денот пратникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски откри интрига дека Крсто Мукокси ќе се сели во Белград бидејќи неговите сограѓани од Вевчани не сакаат веќе да го видат.  Мукоски пак се крена самиот себе си на ниво на народен херој кој што „го одлежал“ своето.  Очигледно вевчанци не мислат така па го сместија пратеникот на буниште, а тој не во Белград на Марс ќе треба да се сели…

Претходно «