ВЕДНАШ ДА СЕ БАРА ОДГОВОРНОСТ: Рампа крената додека поминува воз на пруга е недозволива грешка на надлежните

  • August 13, 2018
  • Коментари

Уште колку железнички несреќи треба да се случат, во кои ќе настрадаат невинин лица, за некој да обрне внимание на ова?

Рампа крената додека поминува воз на пруга е недозволива грешка на надлежните служби.

На видео објавено на Фејсбук групата „Ѕид на сообраќајниот срам“ се гледа како воз поминува на пруга низ Овче поле, но рампата стои крената, а сигнализација нема.

 

Претходно «
Следно »