ВЕТЕНИТЕ ПРОЕКТИ РЕАЛИЗИРАНИ И ВО ДРСЛАЈЦА: Саниран е патот кој го ветивме пред граѓаните за што се вложија 6 милиони денари!

  • August 26, 2017

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски продолжува со теренските посети, каде врши увид на проектите ветени од локалната управа и претходната влада на ВМРО-ДПМНЕ, како и се запознава со проблемите кои ги имаат граѓаните низ земјата.

 

Груевски денеска беше во посета на струшкото село Дрслајца.

-Денес ја посетив струшка Дрслајца. Саниран е патот кој го ветивме пред граѓаните за што се вложија 6 милиони денари, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ на Фејсбук.

Претходно «
Следно »