ВЕЧЕРВА ГОЛЕМ СЕНАРОДЕН ПРОТЕ СТ: Македонија на нозе против уставните измени против промена на името

  • November 18, 2018
  • Коментари

Во согласност со ПРОГЛАСОТ на #Бојкотирам уставни промени се организира натпартиски и сенароден протест за да го спречиме генерацискиот грев и да ја зачуваме Република Македонија за идните поколенија.

#Бојкотирам уставни промени е народна побуна против легитимизација на историското предавство преку нелегално и фингирано 2/3 мнозинство за промена на уставот на Република Македонија, кое делува спротивно на вољата на народот изразена на референдумот на 30-ти Септември.

Претходно «
Следно »