(Видео)АЛФА ТЕЛЕВИЗИЈА ДИРЕКТНО ОД ТЕАРЦЕ: Немаше никакви проблеми на денот на изборите!

  • December 14, 2016

Жителите од населените места каде опозициските партии бараат прегласување се изненадени , велат дека овие избори поминале во мирна и демократска атмосфера-ниту виделе, ниту пак,слушнале дека имало нерегуларности и проблеми.Едно од тие места е и Тераце.

tearce_dik

 

Инаку, екипата на Алфа, и на денот на изборите беше токму на едно од избирачките места во Теарце, за кое има приговори.Тогаш  од одборот ни изјавија дека се гласањето тече нормално, без никакви забележани проблеми и нерегуларности.
Освен за Теарце, приговори има за неколку други населени места од шестата изборна единица.
Претходно «
Следно »