(Видео)„АЈ КЈУ“ ЈА ПРЕТСТАВИЈА МАКЕДОНИЈА: Погледнете го настапот на „Ај Кју“ на Евровизија

  • May 8, 2018


„Ај кју“ (Eye Cue) со песната „Lost and found“ вечер во арената „Алтис“ во Лисабон под реден број 11 ја претстави Република Македонија на првата полуфинална вечер на 63. Избор на песна на Евровизија 2018, на кој годинава учествуваат 43 земји.

Погледнете го нивниот настап.

Претходно «
Следно »