(ВИДЕО)БЕРБЕР ЗА КОЈ НЕ ПОСТОЈАТ ГРАНИЦИ: Без мака ја црта Тајната вечера на глава и прави мал милион други чуда (Видео)

  • January 22, 2019

Што се’ се подготвени луѓето да направат од својот изглед за да бидат уникатни и да привлечат внимание.

Различните желби и апетити не се проблем за овој фризер, кој прави вистински чуда и може да нацрта се’ што би замислиле, притоа користејќи машинка и жилет.

Од холивуд, до Таџ Махал, па дури и Тајната вечера…. замислете го сето тоа на вашата глава…
https://www.facebook.com/superstarmagazine/videos/303855193600863/

Претходно «
Следно »