(Видео)БИЛ НИКОЛОВСКИ ИСЧИТИ „ПЛОЧКИ“ СО ПЕТАР АРСОВСКИ: Газење на меѓународна сцена со факти и аргументи!

  • June 21, 2018
  • Коментари

Македонскиот аналитичар Петар Арсовски и претседателот на Македонското меѓународно движење на човекови права беа дел од телевизиското гостување на англискиот сервис на Турската телевизија.

Арсовски сигурно зажалил за настапот во емисијата, погледнете.

 

Претходно «
Следно »