(Видео)БИТОЛА ЛИ Е, КАБУЛ ЛИ Е, БАГДАД ЛИ Е: Како изгледа Битола откако дојде „живот“

  • February 7, 2018

И понатаму останува проблемот кај ромската населба на патниот правец Прилеп-Битола-Ресен.

Мртви животни, запален отпад и што ли не …. ваква била состојбата денес на овој патен правец, проблем кој ги мачи сите патници, кои мораат да поминуваат низ градот, за да го продолжат патот.

Битола ли е, Багдад ли е, или Кабул ли е?! – прашуваат од локалниот портал „Маркукуле“

Претходно «
Следно »