(Видео)БОРБЕНИ МАНЕВРИ ВО СУ-35: Погледнете низ кокпитот на СУ-35 додека уништува мети на непријателот

  • February 28, 2018
  • Коментари

Во Вороњешката област во Русија, екипажот на СУ-34 изведе маневар на ловец-бомбардер. Задачите на пилотот биле да полета, да избегне напад на противникот и да се припреми за борба

За време на маневрот, псоадата покажала борбени вештини против средствата за противвоздушна одбрана на условниот непријател. Во воздух ги добиле координатите на копнените цели и извеле бомбардирање.

Во воените вежби учествувале 20 екипажи. Како што наведува командата на Западниот воен округ, екипажите ги реализирале сите задачи.

Претходно «
Следно »