(Видео)БОСАНКИ ЕГЗИБИЦИОНИСТ:Босанец дрифта камион по снег

  • March 2, 2018
  • Коментари

На социјалните мрежи се појави снимка од босански возач кој дрифта камион по снег. Секако, рекациите не изостанаа, особено негативните. Снимката ја објави Здружението на професионални возачи на БиХ, а на неа е прикажана егзибиција изведена во близина на Тузла.


Зад воланот е возачот Дамир Овчина, кој на негативните коментари одговори: „Камионот е мој и е празен. Така што жал ми е, пекари, не можм самиот на себе да си дадам отказ. А несреќи се случуваат поради вас кои мислите дека сте возачи“.

Претходно «
Следно »