(ВИДЕО)БОСАНСКАТА ПОЛИЦИЈА КАКО ВО СКЕЧ СЕ ПРЕСМЕТУВА СО МИГРАНТИТЕ:,, Ајде станувај , Aufstehen, станувај болан , мајка ти родила“

  • December 6, 2018
  • Коментари

На социјалните мрежи се појави видео во кое се гледа како двајца полицајци во БиХ се справуваат во мигранти , кои уп аднале во приватна куќа и таму престојувале.Полицајците затекнале двајца мигранти во соба додека спијат и ги разбудиле. Откако виделе дека мигрантите тешко се будат , полицајците со уд ар во нозете се обиделе да ги разбУдат.

,, Ајде станувај , Aufstehen, станувај болан , мајка ти родила. Та како да си дома.” Видеото предизвика смешНИ коментари на социјалните мрежи ,
Додека на теренот состојбата е далеку посериозна. БиХ стана транз итна земја низ која минуваат илјадници мигранти , кои се обидуваат да се пробијат до Хрватска.

Migranti u Bihaću zauzeli privatnu kuću. Pogledajte urnebesni "obračun" s policijom…

Migranti u Bihaću zauzeli privatnu kuću. Pogledajte urnebesni "obračun" s policijom…

Gepostet von jelahba.info am Mittwoch, 5. Dezember 2018

И покрај лошите временски услови , стуДот и снегот , голем број од нив успеваат да стигнат до крајната цел, Германија.

Претходно «
Следно »