(Видео)БОТОВИТЕ ПОВТОРНО УДРИЈА ПО АЛЕКСАНДАР: Фрлена боја во фонтаната „Воин на коњ“!

  • June 1, 2016

Демонстрантите од Министерството за правда се упатија кон плоштадот Македонија каде во фонтаната повторно фрлија црвена боја.

Соросоидните ботови, поддржани од УСАИД и Сорос наводно протестираат против аболицијата, но сега кога Иванов ја повлелече, протестите ја губат смислата но без разлика тие продолжуваат со протестите. Тоа е разбирливо, бидејќи во купот безделници и ботови тоа им е дополнителен приход во текот на месецот, иако поголем дел од нив веќе се вработени во државните институции, како актери, професори, службеници.

Претходно «
Следно »