(Видео)ГЕРИЛА АКЦИЈА КАЈ ОГНЕН ВО ЕМИСИЈА: На „ТВ24“ ечеше едно име имаме!

  • August 24, 2018

Се почести се герила акцииите на граѓаните во провладините медиуми во кои тие го искажуваат своето незадоволство од престоиот референдум за самоукинување и Договорот од Преспа.

-Инвентивен пристап на јавување во контактни емисии Герила акција на #ТалеОдПрилеп Едно име имаме #Македонија Автономна зона #Прилеп 31.01.2018 Герила стратегија Јавување во емисијата “Мој термин”, Очи во Очи со Огнен Јанески старата верзија е оваа.од Васка Илиева или Сариевски

Претходно «
Следно »