(Видео)ДОСАДНО, А?: Што мисли стручната јавност за излагањето на премиерот

  • December 6, 2018

Првата јавна дискусија од најавените пет јавни дебати за уставните измени се одржа вчера во владата.

Говорници беа премиерот Зоран Заев и универзитетските професори Владо Поповски и Љубомир Фрчкоски.

Сериозноста на дебатата најдобро ја отсликува видеоколаж објавен на социјалните мрежи, на кој во фокус е „мислењето на стручната јавност“ за ислагањето на премиерот.

Денеска се одржува втората јавна дебата во Универзитетот ФОН.

https://www.facebook.com/zoran.risteski.754/videos/10215401204176046/

Претходно «
Следно »