(Видео)ЕВЕ КАДЕ Е АТИЏЕ ДЕНЕС: Живее со една свеќа во Бекирлија, ова и е најголемата желба!

  • January 19, 2020
  • Коментари

Атиџе има една свеќа која не сакаше да ја запали ниту за телевизиската екипа, затоа што ако ја потроши треба да пешачи со километри за да купи нова. Вели има околу 50-60 килограми мед, колку за јадење. Природно.

Најголема желба пак и е да се исели од Бекирлија.

Куќа и купиле, некои велат за 8.000 евра во Дорфулија.

Еве како навистина живее Атиџе.

Претходно «
Следно »