(Видео)ЕДНО ПРВАЧЕ ВО МАВРОВО: Игор Џамбазов го пречека единственото прваче во Маврово!

  • September 4, 2018
  • Коментари

На првиот училишен ден годинава, Игор Џамбазов го пречека Матеј, единственото прваче и учениче во основното училиште „Денче Дејаноски” во село Маврово.

Видео кое ќе ве насмее, но и ќе ве натера малку да подразмислите…

Брзај, брзај прваче…

Игор Џамбазов во посета на првиот школски час во Основното училиште "Денче Дејаноски" во село Маврово.#Вдахновениот

Posted by Прикаски За Мали Деца on Monday, 3 September 2018

Претходно «
Следно »