(Видео)ЕКИПИ НА БРЗА ПОМОШ НА ТЕРЕН: Повредени граѓани, скршени и исчашени зглобови, висок притиско паника!

  • September 11, 2016

Бројни јавувања од граѓани во брзата помош.
Од таму велат екипите се на терен.

Вознемиреност, паника, исчасшени или скршени екстремитети при напуштање на домовите, висок крвен притисок.

 

Претходно «
Следно »