(Видео)ЕКСПРЕСНА РЕАКЦИЈА НА ПРОТИВПОЖАРНАТА БРИГАДА: Пожар во центарот на Дебар, експресно локализиран

  • November 4, 2018
  • Коментари

Попладнево во центарот на Дебар на улица 8.септември, се запали помошна просторија на семејна куќа

Блгодарение на брзата интервенција на противпожарната бригада пожарот беше експресно локализиран.

Предизвикана е само помала материјална штета.

Пожар во Дебар

Posted by infomax.mk on Sunday, 4 November 2018

Репортер
Борислав Стоилковиќ

Претходно «
Следно »