(Видео)ЕЧИ ЗАГРЕБ ОД МАКЕДОНСКА ПЕСНА: „Едно име имаме“ ечи од грлата на фалангата!

  • January 15, 2018

Долго во ноќта во клубот „Роко“ во Загреб каде што е фан-зоната на македонските навивачи ќе се слави вечерашната победа против Црна Гора.

Претходно, македонските ракометари ја победија и Словенија, а во прелиминарната фаза им останува уште средбата со Германија, в среда, на 17 јануари.

Забава, музика, убаво друштво, позитивен резултат на ЕП. Што уште може да посакаат навивачите во Загреб? Вака да продолжи и во Вараждин.

Претходно «
Следно »