(Видео)ЖОЗЕФ ДОЛ ЈАВНО ЈА ПОДДРЖА СИЛЈАНОВСКА: „Ќе испратите прекрасна порака ако изберете жена на чело на вашата земја“!

  • May 1, 2019

Претседателот на Европската Народна Партија, Жозеф Дол, даде јавна поддршка за кандидатот за претседател Гордана Силјановска Давкова.

-Правда значи исто така феp, слободни и транспарентни избори. Избори кои ќе им овозможат на сите учесници да се борат подеднакво. Од тоа зависи имиџот на вашата земја. Правда, тоа е она што го ветува Гордана ако ја изберете. И каква убава порака ќе испратите ако изберете за првпат, жена на чело на вашата земја!, порача претседателот на Европската Народна Партија, Жозеф Дол.

Претходно «
Следно »