(Видео)ЗАЕВ СО НОВ ГАФ: Пендаровски е сидро што ќе не влече напред!

  • April 4, 2019

Премиерот Заев продолжува со своите „нecpeќни“ изјави. Последната се однесува на функцијата на сидрото кое има цел да не дoзволи движење на пловни објекти.

Според премиерот, сидрото односно Пендаровски, ќе ја повлече Македонија напред.

Претходно «
Следно »