(Видео)ЗАЕВ „ЧУКА-УДАРА“ У ГРАДИМА НАШИМА: Српско-хрватскиот на Заев кој ќе ве насмее до солзи!

  • January 30, 2019
  • Коментари

Зоран Заев, премиерот на Република Северна Македонија на сателитската телевизија „Н1“ која се емитува на српско-хрватски јазик, даде интервју за „напредоците“ и „животот“ кој ќе го носел со промената на името


Заев се пофали дека кај и да е ќе ја прошетал жена му во Сараево, на натпревар на кој ќе игра кадетска репрезентација на Македонија, но претходно кажа дека Балканците требало да си го променат менталитетот и да престанат да се „чукаат и удараат у грудима“.

Повеќе, на извадокот од интервјуто.

Претходно «
Следно »