(Видео)ЗАПОЧНА СРЕДБАТА ЗАЕВ-МИЦКОСКИ: Средба помеѓу лидерот на опозицијата и премиерот

  • March 4, 2018

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ пристигна во Владата на Република Македонија каде што ќе се сретне со премиерот Зоран Заев. Ова е втора нивна официјална средба, меѓутоа нема информации за што ќе се разговара.

По завршувањето на средбата, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и претседателот на СДСМ ќе дадат одвоени изјави.

Претходно «
Следно »