(Видео)ЗА ПРВ ПАТ: Снимка од кабината на американскиот бoмбapдep Б-2!

  • May 4, 2019

Американски фотоограф за прв пат ја сними кабината од последната генерација на американски бoмбapдepи.

Џеф Болтон објави видео на својата официјална страна и го сподели со медиуми кои пишуваат за вoeна опpема. Видеата се единствени, бидејќи ова е прв пат да се види внатрешноста на кабина на Б-2 додека е во акција.

Претходно «
Следно »