(Видео)„ЗЛАТНА КНИГА“ Е НАЈГОЛЕМ ТРОЛ НА ТВИТЕР: Немаш службен џип за одмор? Златна Книга има 90 контакти за превоз на патници

  • August 7, 2018
  • Коментари

Никако да ствинат реакциите во јавноста во врска со фамозниот џип, службеното возило на директорот на БЈБ, Лазо Велковски кој неговата ќерка го искористи за да замине на годишен одмор во Грција. Граѓаните додека очекуваат суспензија на Велковски поради злоупотреба на службена должност не престанајно си играат мајтап со случајот, но според нас Твитер страницата на Златна Книга повторно го има приматот.

Немаш службен џип за одмор? Во Златна Книга 90 фирми за превоз на патници со минибус, гласи твитот на Златна Книга.

Претходно «
Следно »