(Видео)ЗЛАТОТО Е ПОВТОРНО ВО МОДА: Новата луксузна лимузина на Владимир Путин!

  • March 6, 2019
  • Коментари

Русија ја презентираше новата луксузна лимузина на Владимир Путин.

Во познат салон за автомобили во Женева за прв пат беше претставен новиот автомобил „Аурус С600“. како и лимузината „Л700“, која е оклопна модификација на „Аурус С600“.Првиот модел од оваа серија беше презентиран во август, 2018 година на саемот за автомобили во Москва.

Претходно «
Следно »