(Видео)КАКО ПЕЕ АНАСТАСТИЈА РАЖЊАТОВИЌ ВО ЖИВО? : Доколку се сомневавте во гласот на ќерката на Цеца слушнете го ова

  • March 21, 2019
  • Коментари

За оние кои се сомневаа во вокоалните способности на ќерката на балканската фол дива, Светлана Цеца Ражњатовиќ ова видео можеби ќе ве разубеди.

Младата Анастасија Ражњатовиќ  доста храбро зачекори во водите на музиката по стапките на нејзината мајка и со првата песна усепа да ја освои публиката во Србија и целиот Балкан.

Нејзината песна „Совршен пар“ е огромeн хит, но „додатоците“ во изведбата на рефренот на песната, покренаа полемика кај публиката и фановите околу нејзините вокални способности и квалитети, ова е една поинаква изведба на хитот па одлучете сами

Претходно «
Следно »