(Видео)КАРШЛЕУША СЕ ПРОШЕТА ПО ГАЌИ: Српската пејачка пристигна на снимање речиси гола

  • April 18, 2018

Познатата српска пејачка Јелена Карлеуша на снимање на забавната емисија дојде речиси гола.


Фото-репортерите и снимателите не останаа рамнодушни па направија еден куп фотографии и видеа од нејзиното пристигнување. Јелена Карлеуша важи за една од најпопуларните Српски и балкански пеачки во моментов но исто така и за една од нај згодните. Погледнете го видото

Претходно «
Следно »