(Видео)КАТИЦА ЈАНЕВА НА АПЧИЊА ВО СОБРАНИЕ: Дали Катица Јанева има деловна способност да ја врши функцијата која што и е доверена?

  • September 21, 2016

Дали Катица Јанева има деловна способност да ја врши функцијата која што и е доверена?

katica_apce

Очигледно е дека има проблеми со интелектуалниот капацитет, со вниманието кое и е нарушено и со краткотрајната меморија. Кога на ваквата симптоматологија ке се надодаде и неконтролираното смеење и лажењето, како и патолошката потреба за луксузен живот и вештачката големина од која пати, стануа јасно дека Катица Јанева се соочува со психички проблеми.

После оваа снимка, се повеќе се наметнува прашањето колку Катица Јанева е пресметлиа и способна да одговори на обврските за кои платена од граѓаните.

Претходно «
Следно »