(Видео)КРАДЦИТЕ СЕ СЕКОГАШ ПРЕД ТЕХНОЛОГИЈАТА: Погледнете како во рекордно време украде нов „Мерцедес Ц класа“

  • May 29, 2018

На снимката која е снимена во Велика Британија се гледа како во рекорден рок е украден нов Мерцедес Ц класа.

Крадците за 10 секунди го скенирале сигналот и потоа потрошиле уште толку време за да го оттуѓат автомобилот.

Полицијата ќе има многу тешка задача во пронаоѓање на автомобилот, бидејќи и GPS локаторот бил деактивиран.

Погледнете го видеото:

Претходно «
Следно »